FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Új jelszó kérése

Információk

 • Cégnév / Név: cég
  Cím: város, utca
  Személyes átvétel itt: 9
  Telefon: +00-00/000-000
  Fax: +11-11/111-111
  E-mail: unas1 [kukac] unas.hu
  Weboldal: http://10
  Bemutatóterem neve: Devel 15
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: 8
  Adószám: adószám
  EU adószám: eu adószám
  Cégjegyzék szám: 1
  Cégjegyzéket vezető bíróság: 2
  Nyilvántartási szám: 3
  Működési engedély száma: 4
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 5
  Nyilvántartásba vevő jegyző: 6
  Bankszámlaszám: 7
  Kapcsolattartó neve: kapcsolat
  Kapcsolattartó telefonszáma: +00-00/000-000
  Kapcsolattartó e-mail címe: unas1 [kukac] unas.hu
 • » Készpénzzel a helyszínen
  » Előre utalással
  » Utánvéttel
  » Cofidis Online Áruhitel
  Ez a hiteltermék leírása. Ez a hiteltermék leírása. Ez a hiteltermék leírása. Ez a hiteltermék leírása.
  cofidis_hu
  » Cetelem Online Áruhitel
  IDE ÍRJA BE A HITELTERMÉK LEÍRÁSÁT!
  cetelem_hu
  » Fizetés BARIONnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  barion_com
  » Bankkártyás fizetés
  borgun_hu
  » Bankkártyás fizetés - OTP
  Ezen fizetési mód esetén az OTP Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  Elfogadott bankkártyák: Visa (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), American Express (dombornyomott), Electron (nem dombornyomott), Maestro (nem dombornyomott).
  otp
  » Bankkártyás fizetés MasterPass segítségével
  A MasterCard által fejlesztett MasterPass digitális tárca ingyenes, használata egyszerűen megkezdhető, a MasterPass-képes mobilalkalmazások könnyen telepíthetőek, és minden webáruházban fizethet vele online, ahol a Buy with MasterPass gombot látja a fizetési lehetőségek között. A fizetést mobilján, titkos mPIN kódjával hagyhatja jóvá. A MasterCard online tárolja a vásárlók személyes és banki adatait, így a webáruházakban ezeket nem kell megadnia.
  MasterPass
  » Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
  simplepay_hu
  » PayPal fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
  paypal
  » Bankkártyás fizetés - K&H
  Ezen fizetési mód esetén a K&H Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  Elfogadott bankkártyák: MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), VISA termékek (VISA, VISA Electron, Visa V Pay), JCB
  kandh
  » SZÉP kártya
  A K&H SZÉP kártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet K&H SZÉP kártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, kártyabirtokos jelszavát, továbbá a kártya lejárati dátumát és ellenőrző számát megadják. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.
  kandh_szep
  » Bankkártyás fizetés - UniCredit
  Ezen fizetési mód kiválasztása esetén az Unicredit Bank rendszerébe irányítjuk át, ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. A rendelés végösszegével a rendelés leadása során terheljük meg bankkártyáját. Elfogadott bankkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron
  unicreditbank_hu
  » SOFORT Banking - Azonnali átutalás
  - Online fizetési rendszer, TÜV által minősített adatvédelemmel
  - Kényelmes fizetés a szokásos, internetes bankoláshoz használt adataival
  - Regisztráció nélkül
  - Az egyszerű és gyors fizetési megoldásnak köszönhetően rendelése azonnal feldolgozható
  - Kérjük, készítse elő az internetes bankoláshoz szükséges adatokat (Azonosító/jelszó)
  sofortbanking
  » Bankkártyás fizetés - Wirecard
  wirecard_at
  » Sponsorem Elektronikus Utalványkártya
  A Sponsorem egy rendkívül innovatív vállalat, amely béren kívüli juttatásként adható elektronikus utalványok kibocsátásával és forgalmazásával foglalkozik.
  sponsorem_hu
  » Erzsébet utalvány
  erzsebetutalvany
  » Fizetés a PaySafeCard biztonságos rendszerén keresztül
  Ezen fizetési mód esetén a paysafecard rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja fel 16 számjegyű paysafecard PIN-jét, vagy adja meg mypaysafecard azonosítóját és jelszavát. Az adatokat minden esetben a paysafecard oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  paysafecard_com
  » Fizetés a PaySafeCash biztonságos rendszerén keresztül
  Válassza a Paysafecash biztonságos fizetési módját, ahol a kapott vonalkóddal könnyen azonosíthatja, majd kiegyenlítheti megrendelését egy tetszőleges #POS# értékesítési ponton vagy adja hozzá virtuális pénztárcájához.
  paysafecash_com
 • » Kedvezmény az aktuális rendelés végösszege alapján
  Megrendelés végösszegKedvezmény
  0 Ft99 Ft1%
  100 Ft999 Ft2%
  1 000 Ft9 999 Ft3%
  10 000 Ft Nincs!
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés